( Шифра : 64464 )
Share on facebook
Share on twitter
-13%
120/90-18 65M GM MX53 DUNLOP
Шифра : 64464

залиха:

Цена: 3,900ден
Опис :
  • Средна гума со исклучително широк опсег на примена
  • Повисоки блокови со зголемена површина за гризење обезбедуваат оптимизирано влечење на поширок спектар на терени, нудејќи вистинска средна изведба
  • Зголемена разноврсност, засилено ракување, подобри перформанси на сопирање и повратни информации
  • Попрогресивно свртување во свиоци за поголема контрола и намалено паѓање под повисоки остри агли