( Шифра : 64457 )
Share on facebook
Share on twitter
-15%
120/80-19 63M MX71A DUNLOP
Шифра : 64457

залиха:

Цена: 4,000ден
Опис :

GEOMAX MX-71

МОТОКРОС

100% теренска гума оптимизирана за тврд терен.

  • Нова шара и конструкција на крампоните оптимизира ракување и влечење на тврди површини
  • Конструкцијата со тројка обезбедува голема удобност при возење на целата гума
  • Дизајниран крампон за посилна отпорност на трошење