( Шифра : 64456 )
Share on facebook
Share on twitter
-16%
110/90-19 62M GM MX71A DUNLOP
Шифра : 64456

залиха:

Цена: 4,100ден
Опис :

GEOMAX MX-71

МОТОКРОС

100% теренска гума оптимизирана за тврд терен.

  • Нова шара и конструкција на крампоните оптимизира ракување и влечење на тврди површини
  • Конструкцијата со тројка обезбедува голема удобност при возење на целата гума
  • Дизајн на крампон-вратоврска за посилна отпорност на трошење