( Шифра : 64466 )
Share on facebook
Share on twitter
-17%
110/90-19 62M GM MX53 DUNLOP
Шифра : 64466

залиха:

Цена: 4,000ден
Опис :
  • Средна гума со исклучително широк опсег на примена
  • Повисоки блокови со зголемена површина за гризење обезбедуваат оптимизирано влечење на поширок спектар на терени, нудејќи вистинска средна изведба
  • Зголемена разноврсност, засилено ракување, подобри перформанси на сопирање и повратни информации
  • Попрогресивно свртување во свиоци за поголема контрола и намалено паѓање под повисоки остри агли